UNGT DANSK DESIGN FOR UKRAINE

UNGT DANSK DESIGN FOR UKRAINE præsenterer unikt og kontemporært design fra en perlerække af unge lovende designere, der spås at være med til at sætte dagsorden for dansk design både i Norden og internationalt i fremtiden.
Alle udstillede værker vil være til salg på Lauritz.com fra ferniseringsdagen torsdag d. 16. til mandag d. 27. marts og kan opleves i den fysiske udstilling hos Matias Moellenbach, der har åbent i samme periode mandage til lørdage kl. 11-17.30.
Visionen for UNGT DANSK DESIGN FOR UKRAINE har fra den spæde start været at rejse midler til Røde Kors’ nødhjælp til ofrene for krigen i Ukraine. Derfor donorer både designerne og Lauritz.com alle salgsindtægter til sagen. Ødelæggelserne og lidelserne, som krigen i Ukraine har påført civile i landet, er så enorme, at det kan være svært at forstå. Tusindvis af civile har mistet livet, endnu flere er blevet såret, og mange millioner er drevet på flugt. Hjælp os med at indsamle penge til Røde Kors, der er til stede i Ukraine og nabolandene for at yde nødhjælp til de mange millioner civile, som er påvirket af konflikten.

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.